ФАХІВЦІ З РЕКРЕАЦІЇ НПП «ПІВНІЧНЕ ПОДІЛЛЯ» ПРЕЗЕНТУВАЛИ РЕКРЕАЦІЙНО-ТУРИСТИЧНИЙ ПОТЕНЦІАЛ УСТАНОВИ УЧАСНИКАМ СТУДІЇ «СТО ТАЛАНТІВ»

06.03.2020 admin Новини

6 березня працівники відділу рекреації Національного природного парку «Північне Поділля» провели мультимедійну презентацію про рекреаційно-туристичний потенціал природоохоронної установи для школярів навчальних закладів міста Броди, які є учасниками релігійно-мистецької студії «Сто талантів», що діє при благодійному фонді Карітас-Броди.
Під час презентації фахівці з рекреації НПП «Північне Поділля» розповіли школярам про туристичні шляхи, що пролягають по територіях парку, про цікаві природні та історично-культурні пам’ятки, які трапляються упродовж мандрівок просторами рідного краю, продемонструвавши їх у світлинах.
У другій частині пізнавального краєзнавчого заходу природоохоронці НПП «Північне Поділля» провели для дітвори туристичну гру «Збираємося у мандрівку», під час якої усі учасники визначали речі, які необхідно покласти у наплічник мандрівникові.
Також фахівці навчали школярів навикам орієнтування на місцевості за допомогою природних ознак та компаса.
У завершенні заходу фахівці з рекреації НПП «Північне Поділля» провели для усіх учасників студії майстер-клас із в’язання туристичних вузлів.

Comments are currently closed.


Розробка та супровід: Квест