Фахівці з рекреації НПП «Північне Поділля» провели для школярів Бущини мультимедійну презентацію про природоохоронну діяльність установи

23.01.2020 admin НовиниРекреація

23 січня працівники відділу рекреації Національного природного парку «Північне Поділля» зустрілись із школярами Соколівського НВК Буського району Львівщини й розповіли шкільній дітворі про природоохоронну діяльність установи та її рекреаційний потенціал.

Зокрема під час зустрічі працівники НПП «Північне Поділля» вели мову про необхідність оберігання унікальних екосистем для майбутніх поколінь, про заповідні території краю та їх приналежність до парку.

Окрім того для школярів Соколівського НВК у мультимедійному форматі було презентовано рекреаційний потенціал НПП «Північне Поділля», продемонстровано слайди найцікавіших природних та рукотворних об’єктів, що трапляються на територіях установи та в межах її діяльності.

Завершився цей своєрідний природноохоронний захід призивом школярів любити Україну та берегти природу рідного краю. Кожен із школярів, присутніх на заході отримав буклет із описом туристичних маршрутів та атракцій, які можна побачити, мандруючи туристичними шляхами НПП «Північне Поділля».

Comments are currently closed.


Розробка та супровід: Квест