ПІДГОТОВКА ТУРИСТИЧНИХ ШЛЯХІВ ДО ВЕСНЯНИХ МАНДРІВОК

16.03.2020 admin Новини

Під час толоки, працівниками НПП «Північне Поділля» було наведено благоустрій навколо водного джерела у підніжжі гори Збараж, яке є одним із витоків річки Стир, та розчищено стічний ручай від сухого листя.

Та найбільше природоохоронці потрудилися над прибиранням маси сухого гілля та деревоповалів упродовж всього туристичного шляху. Цьогоріч того гілля, як ніколи раніше, було досить багато з причин частих сильних вітрів у зимовий період. Також працівники парку прибрали побутове сміття, залишене де-не-де недбайливими відвідувачами. Як зауважили природоохоронці, такого сміття з кожним роком трапляється на туристичному маршруті все менше.

Відтак, працівники відділу рекреації НПП «Північне Поділля» запрошують потенційних туристів до весняних мандрівок мальовничими просторами крайніх рубежів північної частини Подільської височини вже після карантину.

У понеділок, 16 березня, працівники відділу рекреації Національного природного парку «Північне Поділля», спільно із природоохоронцями Підкамінського природоохоронного науково-дослідного відділення установи, провели масштабну толоку з прибирання туристичного шляху, що пролягає по території комплексної геологічно-ботанічної пам’ятки природи «Триніг».

Comments are currently closed.


Розробка та супровід: Квест