ПРИГОДИ КРАПЛІ У ПРИРОДІ.

20.03.2019 admin ЕкоосвітаНовини

Нещодавно працівники відділу еколого-освітньої роботи Національного природного парку «Північне Поділля» організували та провели для учнів 1-го класу Звиженської ЗОШ, що у Львівській області, еколого-освітній захід «Пригоди краплі у природі», приуроченого до Всесвітнього дня води.
22 березня вся планета відзначає Всесвітній день води. Ідея про проведення такої дати вперше була оголошена на конференції ООН з охорони оточуючого середовища і розвитку (ЮНСЕД) в Ріо-де-Жанейро у 1992 році.
Вода є життєво важливим ресурсом, її запаси скорочуються і кожен може допомогти. Без неї неможливе існування жодної з відомих форм живих істот – рослин, тварин, бактерій і інших. Людина також не може прожити без води. Наше тіло на 80% складається з цієї унікального речовини, у водному середовищі відбуваються всі обмінні процеси в організмі.
Метою заходу було збагатити знання учнів про воду, її значення у живій природі, про цінність її для людини.
Еко-освітяни провели для дітвори екскурсію «Водойми України», розповіли де живе вода та які властивості вона має, також провели цікаві досліди з водою та навчилися її берегти. В кінці заходу діти відгадували загадки та розв’язували цікаві завдання.

Comments are currently closed.


Розробка та супровід: Квест