ПРАЦІВНИКАМИ НПП «ПІВНІЧНЕ ПОДІЛЛЯ» ПРОВЕДЕНО ОБСТЕЖЕННЯ РЕКРЕАЦІЙНИХ МАРШРУТІВ НА ПРЕДМЕТ СЕЗОННИХ МАНДРІВОК

12.08.2020 admin Новини

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу 9-1.jpg

11 серпня працівники відділу рекреації Національного природного парку «Північне Поділля» провели обстеження та корекцію рекреаційно-екскурсійних маршрутів «Святогірський» та «Маркіянові місця» на предмет можливих мандрівок у найближчий час. Під час обстеження, було відновлено ознакування QR-кодами названих маршрутів, перевірено мобільний зв’язок та дієвість цих кодів. Результат тестів – відмінний!
Проте іншою проблемою, яку зауважили працівники відділу рекреації, є те, що на окремих ділянках рекреаційного маршруту «Святогірський» місцеві фермери розорали прилісну дорогу. Відтак, прохід рекреантів на цій ділянці, має вагомі перешкоди.
Не усе гаразд і на ділянках рекреаційного туристичного маршруту «Маркіянові місця». На окремих переходах через лісові вируби, проведені Золочівським лісгоспом, дорога маршруту щільно заросла високими бур’янами. Відтак, працівникам відділу рекреації довелося негайно відкоригувати цей туристичний шлях іншими переходами.
Відрадним видалося лишень те, що природні та штучні об’єкти, які найбільше викликають зацікавленість у рекреантів, залишилися у незмінному стані.
І все ж: працівники відділу рекреації НПП «Північне Поділля» запрошують мешканців краю та гостей до рекреаційних мандрівок. Приємні та незабутні враження – гарантуємо. Телефонуйте: 096 919 70 73 або 066 750 80 64.

Comments are currently closed.


Розробка та супровід: Квест