ЕКО-ЗУСТРІЧ З ПЛАСТУНАМИ

26.12.2022 admin ЕкоосвітаНовини

Кожна зустріч працівників національного природного парку «Північне Поділля» з пластунами національної скаутської організації «Пласт» станиці «Золочів» приносить величезне задоволення!

Цього разу, на зустрічі обговорювали проблему забруднення нашого природного довкілля поліетиленовими пакетами. Дізналися про їх шкідливість, як для природи так і для людини, про їх довготривалий період «розчинення» та небезпеку яку несуть у собі мікрочастинки розкладеного поліетилену.

Після спільного діалогу, усі зробили висновок, що кожен українець може мінімізувати засмічення довкілля поліетиленовими пакетами, якщо позбудеться «пакетної залежності». Ось прості кроки, щоб жити в стилі «еко» : ходіть у магазин із власною сумкою чи екотобринкою; зважуйте продукти без пакетів, наприклад, банани; не беріть кожен раз нові фасувальні пакети; замініть фасувальні пакети екомішечками…..

Щоб зустріч була більш наочною, пластуни під керівництвом працівників парку виготовили яскраві екологічні мішечки та й прикрасили відповідно до такого довгожданого різдвяного часу! А креативи пластуни люблять, тому усі екомішечки получились пречудові!

Бережімо природу разом…..

Comments are currently closed.


Розробка та супровід: Квест