ШЛЯХ ДО ВИСОКОЇ ЕКОЛОГІЧНОЇ КУЛЬТУРИ ЛЕЖИТЬ ЧЕРЕЗ ЕФЕКТИВНУ ЕКОЛОГІЧНУ ОСВІТИ

12.05.2020 admin ЕкоосвітаНовини

12 ТРАВНЯ- ДЕНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ОСВІТИ
ЗІ СВЯТОМ, ЕКООСВІТЯНИ!!!!

Уся еколого-просвітницька робота Національного природного парку «Північне Поділля» спрямована на формування системи наукових знань, поглядів і переконань, які закладають основи відповідального та дієвого ставлення людини до навколишнього природного середовища.
Парк здійснює різнопланову діяльність у напрямку просвіти населення. Особлива увага звертається на роботу з молоддю, адже саме вона – майбутнє нашої країни. Сьогоднішні школярі незабаром стануть дорослими і від їх світоглядних позицій залежатиме збереження природи нашого краю.
Проведення еколого-просвітницьких заходів дозволяє ефективно впливати на світогляд людей, прищеплювати їм любов до усього живого, виховувати бережливе ставлення до дарів природи.
Для цілеспрямованої та результативної роботи національний природний парк «Північне Поділля» співпрацює з дошкільними закладами, відділами освіти Бродівського, Золочівського,Буського районів, спортивно-оздоровчим літнім табором «Сокіл» Золочівського району, центрами дитячої та юнацької творчості Золочівського та Бродівського району, Золочівським та Бродівським центрами соціальної реабілітації дітей інвалідів, духовенством.
До екологічних свят по школах та організаціях району розповсюджуються тематичні листівки, брошури, повідомлення.
Сучасна екологічна освіта це безперервний комплексний процес формування екологічного світогляду, екологічної свідомості та культури всіх верств населення, соціальних груп і суспільства в цілому.



Comments are currently closed.


Розробка та супровід: Квест