ПІВНІЧНЕ ПОДІЛЛЯ” СТАРТУВАВ ЕКО-МАРАФОН “ЗБЕРЕЖИ ЖИТТЯ ЯЛИНЦІ

03.12.2020 admin ЕкоосвітаНовини

“Збережи життя ялинці”– традиційний екомарафон, який організовує НПП “Північне Поділля”. ЕКО-МАРАФОН стартував 1 грудня 2020 року і діятиме впродовж місяця грудня.

Марафон передбачає проведення інформаційно-агітаційної роботи про значення хвойних насаджень серед дорослого населення, екологічних бесід для підростаючого покоління, а також майстер-класи із виготовлення новорічно-різдвяних іграшок.

В рамах еко-марафону екоосвітяни парку організували та провели еколого-мистецький захід “Збережи ялинку” для студентів Бродівського педагогічного коледжу ім М. Шашкевича.

Для учнів старших класів Суховільської ЗОШ екоосвітяни організували та провели еколого-освітній захід “Вічнозелені лісові насадження” та екомайстерку з виготовлення новорічних іграшок та альтернативних ялинок.

Для учнів 4-г Кл. Бродівського ОЗЗСО 3 екоосвітяни організували та провели еколого-мистецький захід “Новорічна іграшка” (прикраси з фетру).

Створити відчуття свята, радісного очікування новорічного дива можна й без знищення дерев. Набагато цікавіше прикрашати соснові чи ялинові гілки, виготовляти традиційні українські «ялинки» – дідухи з колосків, калини, створювати новорічні композиції, які можуть стати гарним подарунком для рідних і друзів та прикрасять домівку, шкільну аудиторію чи робочий кабінет.

 

 

Comments are currently closed.


Розробка та супровід: Квест