ПРИРОДООХОРОНЦІ НПП «ПІВНІЧНЕ ПОДІЛЛЯ» ПРИВІТАЛИ ОСОБЛИВИХ ПРИЯТЕЛІВ ЗІ СВЯТОМ МИКОЛАЯ

18.12.2021 admin Новини

У п’ятницю, 17 грудня, природоохоронці Національного природного парку «Північне Поділля», у переддень величного свята Миколая, відвідали Золочівський районний центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю, що у селі Білий Камінь, з якими співпрацюють уже 8 років.

Під час відвідин працівники НПП «Північне Поділля» привітали особливих діток з прийдешніми святами, бажаючи їм здоров’я, удачі, творчої наснаги у навчанні, доброї долі й вручили вихованцям центру подарунки від Святого Миколая – смаколики та учнівське приладдя.

Також цього дня природоохоронці відвідали ще один навчально-виховний заклад – дитячий будинок «Рідний дім» у селі Сасів Золочівської територіальної громади, з яким теж у співпраці кілька років. Діткам «Рідного дому», як сказали працівники НПП «Північне Поділля», Святий Миколай передав багато солодкого печива та дарунки з одежею, книжками й різним учнівським приладдям.
До благочинної акції «Свято Миколая для особливих дітей» також долучилися студенти групи Д-31 Бродівського педагогічного коледжу та їх керівник.

Comments are currently closed.


Розробка та супровід: Квест