ПРАЦІВНИКИ НПП «ПІВНІЧНЕ ПОДІЛЛЯ» ПРЕЗЕНТУВАЛИ ДІЯЛЬНІСТЬ УСТАНОВИ ДЛЯ СТУДЕНТІВ-АГРАРІЇВ

12.11.2019 admin ЕкоосвітаНовини

12 листопада працівники відділу рекреації та туризму Національного природного парку «Північне Поділля», спільно із колегами із відділу еколого-освітньої роботи, провели мультимедійну презентацію про діяльність природоохоронної установи для студентів Золочівського аграрного коледжу, що в селі Новоселище.

Під час лекції природоохоронці розповіли студентам-аграріям про мету створення НПП «Північне Поділля» та його діяльність. Потім студентам було презентовано туристичний потенціал парку, зокрема фахівці з туризму розповіли про цікаві природні та рукотворні об’єкти, які стрічаються на туристичних маршрутах установи, про мандрівки заповідними ділянками парку.

У свою чергу екоосвітяни НПП «Північне Поділля» розповіли студентам коледжу про екологічну роботу, яку провадять із мешканцями краю, зокрема й зі студентами та школярами, працівники відділу екоосвіти установи, а також розповіли про використання вторинної сировини, використовуючи мультимедійну презентацію.

На завершення лекції природоохоронці дарували студентам повнокольорові друковані буклети про туристичні маршрути НПП «Північне Поділля» та про екологічно-освітню роботу, яка проводиться екоосвітянами.

Comments are currently closed.


Розробка та супровід: Квест