ПРАЦІВНИКИ НПП «ПІВНІЧНЕ ПОДІЛЛЯ» ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ПРОВЕДЕННІ СПОРТИВНО-ТУРИСТИЧНОЇ ГРИ «ГАРТ ЮНИХ» СЕРЕД БРОДІВСЬКИХ ГІМНАЗИСТІВ

17.10.2019 admin Новини

Упродовж двох днів, а саме 16-17 жовтня, працівники відділу рекреації та туризму Національного природного парку «Північне Поділля», на запрошення дирекції Бродівської гімназії, взяли участь у проведенні спортивно-туристичної гри «Гарт юних», що відбувалась серед гімназистів 3-4 (7-8) класів.

Розпочалися спортивно-туристичні розважальні заходи із прибиранням лісової поляни від побутового сміття, яке залишили у лісі байдужі до природи люди. Потім відбулось шикування учасників та представлення назв команд та їхніх гасел.

В основній частині спортивно-туристичної гри команди гімназистів змагалися у таких номінаціях як: кухарі, надання медичної допомоги, інтелектуал, магічний квадрат, влучити у ціль, а також в’язання туристичних вузлів та орієнтування на місцевості за допомогою компаса, зокрема й уміння мандрувати відповідно до заданих азимутів. Дві останні номінації для гімназистів провели працівники відділу рекреації та туризму НПП «Північне Поділля».

Щораз завершилися розваги школярів на лоні дикої природи смакуванням приготовленого на відкритому вогнищі козацького куліша.

У післяобідню пору, сповнені гарного настрою та наснаги від спілкування із живою природою, школярі поверталися додому.

Comments are currently closed.


Розробка та супровід: Квест